Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Зимбабве

Имоти за продажба в Зимбабве

Зимбабве е държава без излаз на море в Южна Африка. граничи на север със Замбия, на изток с Мозамбик, на юг с Южна Африка и на запад с Ботсвана. столицата е Хараре.

За разлика от много други африкански страни, столицата не е най-доброто място за живеене, всъщност Хараре се определя като един от най-сигурните градове в Африка.

Ако се интересувате да инвестирате в имоти за продажба в Зимбабве, ние предлагаме град Масвинго, близо до столицата и с достатъчно добър избор на имоти. Има много нови сгради, защото е прилична туристическа дестинация.

Gweru е в центъра на страната. Градът е интересен за семейства, които търсят имоти за продажба в Зимбабве, тъй като той е пълен с ферми и е дом на редица колежи и университети, по-специално Мидландския държавен университет и Учителския колеж Мкоба.

Мутаре е четвъртият по големина град в Зимбабве, туристически курорт и тези, които са решили да инвестират в имоти за продажба в Зимбабве, могат да го направят с цел да използват имотите като ваканционни жилища.

Не пропускайте търсене на имот за продажба в Булавайо, вторият по големина град в Зимбабве. Нивото на продадения имот в този град е средно до високо, тъй като се счита за истински икономически център на Зимбабве поради близостта му до Южна Африка, а също и защото е дом на текстилната промишленост, металургията и издателските къщи.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB